Service & Contact | L'Oréal Paris (2023)

Waar kan ik meer veelgestelde vragen vinden over Colorista?

We hebben een aparte pagina met veelgestelde vragen over Colorista gecreëerd. Klik

hier

om deze pagina te bezoeken.

Is het kleuren van je haar veilig?

Haarkleuringen zijn grondig onderzocht en hun veiligheid is herhaaldelijk bevestigd door onafhankelijke wetenschappers en regelgevende instanties. Consumenten kunnen onze haarkleuringen in alle vertrouwen gebruiken zolang de gebruiksinstructies juist in acht worden genomen.

Komen allergieën voor haarkleuringsproducten vaak voor?

Nee, reacties op haarkleuringen zijn heel zeldzaam. Deze reacties kunnen ontstaan bij een klein aantal mensen, in het bijzonder als deze een tijdelijke tatoeage hebben gehad, zoals een “black henna” tattoo.

Kunnen allergische reacties op haarkleuringsproducten voorkomen worden en zo ja, hoe?

Allergische reacties op de huid bij haarkleuringen kunnen tijdig worden gesignaleerd en daarmee worden voorkomen. Eventuele reacties kunnen worden aangetoond door 48 uur voor het gebruik van het product een allergiewaarschuwingstest op de huid te doen. Daarom geven we belangrijke informatie hieromtrent duidelijk weer op de verpakkingen van al onze producten.

(Video) L'OREAL PARIS TOTAL REPAIR 5 SHAMPOO REVIEW AND LIVE DEMO, ऐसेशैंपू करने से बाल झड़ना बंद हो जाता है

Kun je meteen met de haarkleuringsbehandeling beginnen als je een haarkleuring hebt gekocht?

Nee. Het middel kan een allergische reactie veroorzaken, die in enkele zeldzame gevallen ernstig kan zijn. Het is daarom noodzakelijk een gevoeligheidstest te doen 48 uur vóór iedere kleurbehandeling. Volg hiervoor de gebruiksaanwijzing.

Kun je je haar kleuren als je zwanger bent?

Je kunt gewoon je haar kleuren, doe alleen wel een gevoeligheidstest 48 uur van tevoren. Hoewel het maar zelden voorkomt, kan een overgevoeligheidsreactie optreden na het gebruik van haarkleuringen. Met een gevoeligheidstest, uitgevoerd 48 uur vóór de kleurbehandeling, kunnen eventuele reacties op het product worden ontdekt. Verder is het advies om te kleuren in een goed geventileerde ruimte.

Kan haarkleuring haaruitval veroorzaken?

Absoluut niet. Haaruitval hangt samen met functieverstoringen in het lichaam (hormoonschommelingen, voedingstekorten, overmatige vermoeidheid, medicijngebruik) en betreft de haarwortel die in de hoofdhuid zit. Een haarkleuring werkt alleen op het zichtbare deel van het haar, dat wil zeggen de haarvezel.

Hoe voorkom je vlekken op de huid tijdens het aanbrengen van een haarkleuringsproduct?

Gebruik de bijgevoegde handschoenen in de productverpakking. Als er kleuringsproduct op je huid is gekomen, dep deze dan weg met behulp van een nat uitgeknepen watje. Breng voordat je het haar gaat kleuren eerst wat vaseline aan op de randjes langs je haargrens. Dit voorkomt dat er kleur op je gezicht blijft zitten.

Wat moet ik doen als er kleuringsproduct in mijn ogen is gekomen?

Bij contact van het product met de ogen onmiddellijk met overvloedig water spoelen. Contactlensdragers: indien mogelijk contactlenzen eerst verwijderen, alvorens de ogen te spoelen.

Waar moet ik rekening mee houden als ik een bril draag en mijn haar wil kleuren?

Haarkleuringsproducten kunnen de pootjes van de bril verkleuren. Bescherm de pootjes eenvoudig met een laagje huishoudfolie. Als je dat niet in de buurt hebt, is plakband ook een optie, of je kunt ze insmeren met olie of een ander vet product waar de kleuring niet doorheen kan. Uiteraard kun je het beste een oude bril gebruiken waarbij het niet uitmaakt als hier vlekken op komen.

(Video) Reduce Open Pores, Acne & Pimples | Loreal Paris Revitalift Cristel Gel Cream Salicylic Acid Cream

Ik heb mijn haar met henna gekleurd. Kan ik nu een andere soort haarkleuring gebruiken?

Het wordt afgeraden om een haarkleuring te gebruiken op haar gekleurd met Henna poeder, of een progressieve haarkleuring. Haar behandelt met Henna poeder sluit het haar af. De haarkleuring kan hierdoor niet of maar plaatselijk zijn werk doen en zal dus geen egaal of helemaal geen verandering van kleur laten zien. Zodra de Henna poeder haarkleuring is uitgegroeid of de progressieve haarkleuring uit het haar is verdwenen kan het haar weer gekleurd worden.

Kun je meerdere haarkleuringsproducten mengen?

Het mengen van meerdere haarkleuringsproducten raden wij af. Het is onverstandig om te experimenteren door meerdere kleuren te mengen om te proberen je persoonlijke kleur te creëren. Het resultaat kan tegenvallen. Bepaalde combinaties kunnen elkaar neutraliseren of voor een verkeerde kleurnuance zorgen.

Hoe bepaal ik hoeveel pakjes haarkleur ik nodig heb?

De hoeveelheid haarkleuring in de verpakking is voldoende om middellang haar te kunnen kleuren. Wanneer je lang en/of dik haar hebt, zou je eventueel twee doosjes haarkleuring kunnen kopen. Zo weet je zeker dat je genoeg hebt.

Moet je eerst je haar wassen voordat je het gaat kleuren?

Nee. De permanente en de semi-permanente haarkleuringen worden altijd aangebracht vóór het wassen. Talg speelt namelijk een beschermende rol op de hoofdhuid en de haarvezel.

Moet je de inwerktijd van haarkleuringsproducten altijd aanhouden?

Ja. De inwerktijd mag nooit langer of korter zijn dan aangegeven wordt in de gebruiksaanwijzing. De inwerktijd verkorten of verlengen kan invloed hebben op het beloofde eindresultaat.

Waarom heeft mijn haar na het kleuren niet dezelfde kleur als op de verpakking?

Dit heeft te maken met de kleur die je haar heeft vóór het kleuren. Het eindresultaat van een kleuring is altijd afhankelijk van de ondergrond waar de kleuring overheen wordt gezet. Kijk daarom altijd op de verpakking welke kleur je kunt verwachten.

(Video) L’Oréal Paris EverPure Sulfate Free Bond Care: Bonding Hair Care, Strengthens Weak Hair Bonds

Hoe zie ik voor welke ondergronden de kleuring geadviseerd wordt?

Dit kun je terugvinden achter op de haarkleurverpakkingen.
Let op! Bij “voor” en “na” de toepassing wordt uitgegaan van de natuurlijke haarkleur

Hoe kan het dat het haar de kleur van het kleuringsproduct niet opneemt?

Na het kleuren, blijkt dat je haar de kleur niet heeft opgenomen. Wat kan hier de oorzaak van zijn? Het haar is resistent aan het chemische product. Als je haar grijs en poreus is, kan het zijn dat het minder vocht absorbeert waardoor de kleuring minder goed kan binnendringen in de haarschacht. Als je haar reeds gekleurd is (vooral met producten zoals henna) of als je andere glansbehandelingen toegepast hebt (zoals glansverhogers), dan is het mogelijk dat om de haren een laagje is gecreëerd dat het haar afsluit tegen indringing van een ander chemisch product.

Na het kleuren van het haar is het resultaat vlekkerig. Hoe kan dit worden verholpen?

Nadat je het haar hebt gekleurd en het haar droog is, blijkt dat de haarkleur niet overal goed heeft gepakt: het resultaat is vlekkerig. Kleur het haar nog een keer en zorg dat je het kleuringsmiddel evenredig verdeelt over het haar. Zorg er ook voor dat je genoeg haarkleuring hebt. Als je veel haar hebt is het soms nodig om twee verpakkingen te gebruiken.

Na het kleuren heeft mijn haar een groene/grauwe gloed gekregen. Hoe komt dit en wat moet ik nu doen?

Je krijgt de groene/grauwe gloed ook uit je haar door het intensief te wassen. Dat doe je als volgt:
• Breng een milde, iedere dag shampoo (niet voor gekleurd haar) zeer dik aan op droog haar;
• Dek het geheel af met plasticfolie of een douchemuts en laat het 15 minuten inwerken;
• Voeg water toe zodat de shampoo gaat schuimen en spoel deze goed uit;
• Breng vervolgens een verzorgende crèmespoeling aan op handdoek droog haar en laat deze tevens 15 minuten met plasticfolie inwerken.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn haarkleur vaal wordt?

Om de glans van een kleuring te behouden, dient gebruik gemaakt te worden van speciale haarverzorging voor gekleurd haar. Deze zorgen ervoor dat invloeden van buitenaf, zoals zon, wind en licht, worden weerhouden. Om de glans van je kleur te behouden, kun je het beste de verzorgingsproducten van

(Video) L’ORÉAL PARIS Tonerde Absolue Anti-Unreinheiten Maske ~ Kadjal Soekra 🇸🇷

Elvive Color Vive

gebruiken, die speciaal ontwikkeld zijn voor gekleurd haar.

Hoe kan het dat de haarkleuring niet voor 100% alle grijze haren dekt.

Dit kan gebeuren als je een te lichte kleur gebruikt, een kleuring met een as nuance of als je de kleuring niet overal evenredig hebt aangebracht. De oplossing is om het haar nog een keer te kleuren met een kleur die een natuurlijke nuance heeft. Om grijze haren te dekken raden we je aan om

Excellence

te gebruiken. Lees meer over L’Oreál Paris’ haarkleuringen die geschikt zijn voor het kleuren van

grijs haar

.

FAQs

What is the difference between L Oreal and L Oreal Paris? ›

L'Oréal Professional and L'Oréal Paris are the exact same company. Seriously, the exact same company.

What was L Oreal's marketing strategy? ›

It is also worth noting that L'Oréal handles more than 30 brands with different product categories. Therefore, it has implemented a differentiation strategy. This allows you to target middle, upper-middle-class, and high-income audiences.

How do I contact L Oreal UK? ›

If you want any extra information, please contact a Consumer Advisor for L'Oréal Paris Cosmetics on UK: 0800 0304 033 or EIRE: 1800 818 673.

What is L Oreal's most popular product? ›

L'Oreal is one such reliable brand, and the range of the best L'Oreal skincare products is indeed laudable. Whether dry skin or acne, they have a solution to most skin-related concerns!
...
10 Best L'Oreal Products We All Need – Our Top Picks Of 2022.
ProductsCheck Price
Best For Sun Protection: L'Oreal Paris Youth Code Dark Spot Corrector Day CreamPrice on Amazon
9 more rows
16 Sept 2022

Videos

1. L'oreal Paris Total Repair 5 Advanced Repairing Shampoo & Conditional Review/Chish beauty
(Chish Beauty)
2. Metal DX | A Disruptive Hair Innovation l L’Oréal Professionnel Paris
(L’Oréal Professionnel Paris – India)
3. ServiceNow - Record Producer Tips, Tricks and Scripts in Paris
(AAspenNow Solutions)
4. Review and demonstration of L’Oréal Paris wrinkle expert day/ night cream 55+| wrinkle cream for 55+
(Ruby Makeup And Vlogging)
5. L'Oréal Paris Crystal Gel Cream Review - 2 EASY STEPS for the ultimate skincare routine
(Erica Fernandes)
6. L'Oréal Paris Ad for Men - Case Video
(McCann Worldgroup Deutschland)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated: 04/10/2023

Views: 5785

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.